RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: АНАЛИЗ ОПАСНОСТЕЙ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ ВАРЕНО-КОПЧЕНЫХ КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ=ANALYSIS OF HAZARDS IN THE PRODUCTION OF BOILED-SMOKED SAUSAGE PRODUCTS: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Гаранова А.В.; Волошина Е.С.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: варено-копченые колбасные изделия; качество и безопасность; анализ опасностей; опасные факторы; критические контрольные точки; cooked-smoked sausages; quality and safety; hazard analysis; hazardous factors; critical control points
UDC: 637.523
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-241
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211119-14-04-14-97739-71812

Allowed Actions: Read Download (1.5 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье представлен анализ опасностей при производстве варено-копченых колбасных изделий. Определены критические контрольные точки. Приведены нормативные и технические документы, в соответствии с которыми осуществляется контроль качества и безопасности варено-копченых колбасных изделий./In the article an analysis of the dangers in the production of cooked-smoked sausages is represented. Critical control points are identified. Regulatory and technical documents are presented, in accordance with which the quality and safety of cooked-smoked sausages is monitored.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 497
Last 30 days: 65
Detailed usage statistics