RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ЭКСПЕРТИЗА КАЧЕСТВА ПРОСТОКВАШИ =Guality expertise of young milk: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Сухарева Т.Н.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: простокваша; образец; массовая доля жира; кислотность; органолептическая оценка; curdled milk; sample; mass fraction of fat; acidity; organoleptic assessment
UDC: 637.146.32:658.56
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-246
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211119-15-25-51-02058-31605

Allowed Actions: Read Download (1.0 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены результаты исследований по определению качества пяти наиболее популярных марок простокваши с одинаковым содержанием жира - 3,2 на рынке г. Мичуринска / The article presents the results of studies to determine the quality of the five most popular brands of curdled milk with the same fat content - 3.2 on the Michurinsk market.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 338
Last 30 days: 14
Detailed usage statistics