RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ ФАКТОРОВ ПРОИЗВОДСТВА НА ПОКАЗАТЕЛИ КАЧЕСТВА И БЕЗОПАСНОСТИ ИСХОДНОГО СЫРЬЯ, ПРЕДНАЗНАЧЕННОГО ДЛЯ ПЕРЕРАБОТКИ НА КОНСЕРВИРОВАННЫЙ ГОРОШЕК =Investigation of the influence of production factors on the quality and safety indicators of raw materials intended for processing into canned peas: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Купцова С.В.; Гаврилюк С.А.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: факторы производства; мозговые сорта; качество; безопасность; консервированный горошек; factors of production; brain varieties; quality; safety; canned peas
UDC: 635.656;658.562
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-257
Rights: Свободный доступ из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211120-8-38-13-54508-91299

Allowed Actions: Read Download (1.5 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье рассмотрены факторы производства, оказывающие влияние на показатели качества и безопасности исходного сырья, предназначенного для переработки на консервированный горошек./The article considers the factors of production that influence the quality and safety of raw materials intended for processing into canned peas.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 201
Last 30 days: 10
Detailed usage statistics