RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ОПРЕДЕЛЕНИЕ НАИБОЛЕЕ ЗНАЧИМЫХ ПРИЧИН ВОЗНИКНОВЕНИЯ ПОРОКОВ ХЛЕБА РЖАНО-ПШЕНИЧНОГО «ДАРНИЦКОГО»=Determination of the most significant causes of defects in rye-wheat bread "Darnitsky": СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Купцова С.В.; Трушко Е.В.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: пороки; качество; хлеб ржано-пшеничный; причинно-следственная диаграмма; безопасность; vices; quality; rye-wheat bread; causal diagram; safety
UDC: 664.64.019
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-258
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211120-8-46-08-28681-10359

Allowed Actions: Read Download (1.4 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье рассмотрены наиболее значимые причины возникновения пороков хлеба ржано-пшеничного «Дарницкого», влияющие на показатели качества и безопасности продукта./In the article discusses the most significant causes of defects in rye-wheat bread "Darnitsky", affecting on the quality and safety of the product.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 309
Last 30 days: 18
Detailed usage statistics