RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ СКОРОСТИ ВРАЩЕНИЯ БАРАБАНА ПРИ ОБЖАРКЕ КОФЕ НА ОРГАНОЛЕПТИЧЕСКИЕ ПОКАЗАТЕЛИ КАЧЕСТВА ГОТОВОГО ПРОДУКТА=Influence of the drum speed rotation during roasting coffee on the organoleptic quality of the final product: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Мутовкина Е.А.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2020
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: кофе; процесс обжарки; режимы обжарки; арабика; coffee; roasting process; roasting modes; arabica; coffee roasting
UDC: 663.9
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-266
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211120-10-02-26-30275-44408

Allowed Actions: Read Download (1.3 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены результаты исследований по влиянию различных режимов обжарки на органолептические свойства кофе./The article presents the results of studies on the influence of different roasting modes on the organoleptic properties of coffee.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 322
Last 30 days: 8
Detailed usage statistics