RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Использование вкусовых добавок в колбасном производстве: бакалавр: защищена ..2017
Creators: Обмайкина Н.А.
Scientific adviser: Грикшас С.А.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Кафедра технологии хранения и переработки продуктов животноводства; Технологический факультет
Imprint: Москва, 2017
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20181004-13-55-07-62423-31836

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 14
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics