Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
RSAU-MTAA CSL Local Network | All | |||||
Internet | Readers | |||||
Internet | All |
Table of Contents
- 1.2.1 Обзор подходов к обеспечению безопасности
- 1.2.2. Применение принципов ХАССП для обеспечения безопасности пищевых продуктов
- 4.3 Предупреждающие действия
- Говядина и телятина для производства продуктов детского питания.
- 40. Тюрина Л.Е., Рябинина Л.А., Табаков Н.А. Технология производства продуктов детского питания, Учебное пособие. — Красноярский государственный аграрный университет. — Красноярск, 2013. — 150 с.
- 58. D.K Sandrou, I.S.ArvanitoyannisImplementation of hazard analysis critical control point in the meat and poultry industry,Food reviews international, 1999 - Taylor & Francis
- 59. W. Zzaman, N.A. Febrianto, N.S. Zakariyaet. Embedding Islamic dietary requirements into HACCP approach, Food control, 2013
Usage statistics
Access count: 109
Last 30 days: 1 Detailed usage statistics |