RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Пищевая ценность и химический состав молока и молочных продуктов, полученных в условиях животноводческого комплекса ЦРЖ РГАУ-МСХА имени К.А. Тимирязева: магистр: 36.04.02: защищена ..2019
Creators: Мишина Д.В.
Scientific adviser: Ананьева Т.В.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Факультет зоотехнии и биологии; Кафедра молочного и мясного скотоводства
Imprint: Москва, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 36.04.02
Speciality group (FGOS): 360000 - Ветеринария и зоотехния
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20191220-14-39-16-58428-29338

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 5
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics