RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Технологические особенности производства и оценка качества рыбных полуфабрикатов с использованием растительного сырья: бакалавр: 35.03.07: защищена ..2020
Creators: Тысячных М.А.
Scientific adviser: Казакова Е.В.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Технологический факультет; Кафедра технологии хранения и переработки продуктов животноводства
Imprint: Москва, 2020
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 35.03.07
Speciality group (FGOS): 350000 - Сельское, лесное и рыбное хозяйство
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20201205-12-36-42-46755-95167

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 28
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics