RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Целесообразность обработки перепелиных яиц янтарной кислотой: бакалавр: 36.03.02: защищена ..2021
Creators: Атауллин А.А.
Scientific adviser: Осмонян А.К.; Малородов В.В.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Институт зоотехнии и биологии; Кафедра частной зоотехнии
Imprint: Москва, 2021
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 36.03.02
Speciality group (FGOS): 360000 - Ветеринария и зоотехния
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20211004-11-00-58-49853-30861

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Table of Contents

  • Введение
  • 2. Экспериментальная часть
    • 2.1. Схема исследований. Материал и методика исследований
    • 2.2. Результаты исследований
  • Выводы

Usage statistics

stat Access count: 2
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics