RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Количественные и качественные показатели мясной продуктивности молодняка овец горьковской породы в зависимости от возраста убоя = Quantitative and qualitative indicators of meat productivity of young sheep of the gorky breed depending on the age of slaughter // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2023. – № 3
Creators: ТРУХАЧЕВ В. И.; Илиади Ю.Х.; Басонов О.А.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2023
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ПРОДУКЦИЯ — ОВЦЫ. КОЗЫ; горьковская порода овец; мясная продуктивность; убойный выход; химический и аминокислотный состав мяса; Gorky sheep breed; meat productivity; slaughter yield; сhemical and amino acid composition of meat
UDC: 636.3. 033
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/2074-0840-2023-2-22-26
Rights: Свободный доступ из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EPERIODIKA-20230928-67212

Allowed Actions: Read Download (1.5 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены экспериментальные данные о количественных и качественных показателях мясной продуктивности молодняка овец горьковской породы в зависимости от убоя в возрасте 6, 7 и 8,5 мес.: живая и убойная масса, масса и выход туши, убойный выход, химический и аминокислотный состав мяса, белково-качественный показатель (БКП) /The article presents experimental data on quan‑ titative and qualitative indicators of meat productivity of young sheep of the Gorky breed, depending on slaughter at the age of 6, 7 and 8.5 months: live and slaughter weight, carcass weight and yield, slaughter yield, chemical and amino acid composition of meat, protein-quality indicator (BCP).

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 152
Last 30 days: 12
Detailed usage statistics