RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ОСОБЕННОСТИ АМИНОКИСЛОТНОГО СОСТАВА МЯСА ОВЕЦ ЭДИЛЬБАЕВСКОЙ ПОРОДЫ НОВОГО «ПОВОЛЖСКОГО» ТИПА=FEATURES OF THE AMINO ACID COMPOSITION OF SHEEP MEAT OF THE EDILBAEVSKY BREED OF THE NEW «POVOLZHSKY» TYPE // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2021. – № 4
Creators: Горлов И.Ф.; СЛОЖЕНКИНА М.И.; Церенов И.В.; КНЯЗЕВА С.А.; РЕШЕТНИКОВА A.O.; ЮЛДАШБАЕВ Ю.А.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ПРОДУКЦИЯ — ОВЦЫ. КОЗЫ; баранчики; эдильбаевская порода овец; «Поволжский» тип; аминокислоты; rams; Edilbay sheep breed; «Povolzhsky» type; amino acids
UDC: 636.3.033
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/2074-0840-2021-4-23-25
Rights: Свободный доступ из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBPERIODIKA-20211227-92669

Allowed Actions: Read Download (1.0 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены результаты анализа аминокислотного состава мяса, полученного от разных внутрипородных типов эдильбаевских овец, выявлены преимущества нового «Поволжского» типа и сделаны выводы об эффективности селекционной работы на ООО «Эдильбай». /The article presents the results of the analysis of the amino acid composition of meat obtained from different types of Edilbay sheep, identifies the advantages of the new «Povolzhsky» type and draws conclusions about the effectiveness of breeding work in LLC «Edilbay».

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 293
Last 30 days: 27
Detailed usage statistics