RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: КАЧЕСТВО МОЛОКА И СЫРА БРЫНЗЫ ОВЕЦ ВОСТОЧНО-ФРИЗСКОЙ И РОМАНОВСКОЙ ПОРОД И ИХ ПОМЕСЕЙ=THE QUALITY OF MILK AND CHEESE OF SHEEP OF EAST FRISIAN AND ROMANOV BREEDS AND THEIR CROSSBREEDS // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2021. – № 4
Creators: Шувариков А.С.; ХАТАТАЕВ С.А.; Пастух О.Н.; ЖУКОВА Е.В.; Коробейник Е.С.; Макарова Н.Н.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ПРОДУКЦИЯ — ОВЦЫ. КОЗЫ; восточно-фризская и романовская породы овец; помеси восточно-фризской и романовской пород; молоко овец; сухое вещество; массовая доля жира; массовая доля белка; плотность; кислотность; термоустойчивость молока; подсырная сыворотка; сыр брынза; органолептические показатели сыра; Еast Frisian and Romanov sheep breeds; crossbreeds of East Frisian and Romanov breeds; sheep milk; dry matter; mass fraction of fat; mass fraction of protein; density; acidity; thermal stability of milk; cheese whey; cheese; organoleptic characteristics of cheese
UDC: 636.035
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/2074-0840-2021-4-26-30
Rights: Свободный доступ из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBPERIODIKA-20211227-71206

Allowed Actions: Read Download (5.7 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены данные о физико-химических показателях, технологических свойствах молока и качестве сыра брынзы, полученных от овец восточнофризской и романовской пород и их помесей. Представлены сведения об овечьем молоке с возможными отклонениями от нормального молока по титруемой кислотности и термоустойчивости./The article presents data on the physico-chemical parameters, technological properties of milk and the quality of cheese obtained from sheep of the East Frisian and Romanov breeds and their crossbreeds. The information about sheep’s milk with possible deviations from normal milk in terms of titrated acidity and thermal stability is presented.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 269
Last 30 days: 12
Detailed usage statistics