RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Химический и аминокислотный состав мяса козлят разной масти // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2017. – № 1
Creators: Абенова Ж.М.
Imprint: Москва, 2017
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: Сельское хозяйство -- Мелкий рогатый скот; белково-качественный показатель мяса; козлятина; козы; масть козлят; химический состав; coat; chemical cjmposition; protein-kachestenny figure lean; suit kids
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20180528-22-20-17-68624-77659

Allowed Actions: Read Download (0.7 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Рассмотрен химический состав и белково-качественный показатель мяса козлят белой и темной масти, разводимых в Республике Калмыкия.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 714
Last 30 days: 17
Detailed usage statistics