Mode: For a past period of time For all time by years For all time by quarters For all time by months |
Абенова, Ж.М. Химический и аминокислотный состав мяса козлят разной масти / Ж. М. Абенова. — с.40-41. — Электрон. текстовые дан. // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2017. – № 1. — Коллекция: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело». — http://elib.timacad.ru/dl/full/oik-14-2017-01.pdf. - Загл. с титул. экрана. — <URL:http://elib.timacad.ru/dl/full/oik-14-2017-01.pdf>.
Period | Read | Copy | Open | Total | |
---|---|---|---|---|---|
Last day | 0 | 0 | 3 | 0 | 3 |
Last 30 days | 4 | 0 | 13 | 0 | 17 |
Last 365 days | 43 | 0 | 103 | 0 | 146 |
All time | 310 | 1 | 403 | 0 | 714 |