RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ВЛИЯНИЕ КОРМОВЫХ ДОБАВОК РАЗНОГО СОСТАВА НА МЯСНУЮ ПРОДУКТИВНОСТЬ БАРАНЧИКОВ = INFLUENCE OF FEED ADDITIVES OF DIFFERENT COMPOSITION ON THE MEAT PRODUCTIVITY OF RAMS // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2020. – № 3
Creators: ВАРАКИН А.Т.; Филатов А.С.; САЛОМАТИН В.В.; КУЛИК Д.К.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2020
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ПРОДУКЦИЯ ОВЕЦ И КОЗ — Корма и кормление; баранчики; подсолнечный и рыжиковый жмыхи; препарат ДАФС-25; рационы; мясная продуктивность; rams; sunfl ower and camelina oilcakes; DAFS-25; rations; meat productivity
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/2074-0840-2020-3-48-50
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20210318-9-15-45-05469-28294

Allowed Actions: Read Download (386 Kb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Представлены показатели мясной продуктивности баранчиков при использовании в составе рационов подсолнечного жмыха, рыжикового жмыха низкоглюкозинолатных сортов отдельно и в сочетании с органическим селенсодержащим препаратом ДАФС-25.//The paper presents the indicators of lamb meat productivity when using sunfl ower cake and ginger cake of low-glucosinolate varieties separately and in combination with the organic selenium-containing preparation DAFS-25 as part of the rations.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 287
Last 30 days: 7
Detailed usage statistics