RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МЕТОДИКИ АНАЛИТИЧЕСКОГО УЧЕТА ЗАТРАТ ОСНОВНОГО ПРОИЗВОДСТВА В МЯСОПЕРЕРАБАТЫВАЮЩИХ ОРГАНИЗАЦИЯХ = IMPROVING THE METHODOLOGY OF ANALYTICAL ACCOUNTING OF THE MAIN PRODUCTION COSTS IN MEAT PROCESSING ORGANIZATIONS: СЕКЦИЯ «АКТУАЛЬНЫЕ ВОПРОСЫ КОРПОРАТИВНОГО УЧЕТА, ФИНАНСОВ И НАЛОГООБЛОЖЕНИЯ В УСЛОВИЯХ УСТОЙЧИВОГО РАЗВИТИЯ» // СБОРНИК СТАТЕЙ по материалам Научного форума: Экономика, управление и цифровые технологии в АПК-2024. Том 1. – 2024. –
Creators: Колесникова Вероника Владимировна
Other creators: Костина Раиса Васильевна
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2024
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: экономика; учет; затраты; методика; мясоперерабатывающая организация; accounting; costs; methodology; meat processing organization
UDC: 657.4
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
Rights: Свободный доступ из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Additionally: New arrival; All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20250818-31432

Allowed Actions: Read Download (3.0 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены рекомендации по совершенствованию аналитического учета затрат основного производства с учетом отраслевых особенностей мясоперерабатывающих организаций. Рассмотрена методика бухгалтерского (финансового) учета прямых и косвенных затрат с использованием рекомендуемых авторами счетов аналитического учета. /The article provides recommendations for improving the analytical accounting of the costs of the main production, taking into account the industry characteristics of meat processing organizations. The methodology of accounting (financial) accounting of direct and indirect costs using the analytical accounting accounts recommended by the authors is considered.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 0
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics