RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: РАЗРАБОТКА ФУНКЦИОНАЛЬНОГО ПРОДУКТА НА ОСНОВЕ РЫБНОГО СЫРЬЯ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ МОЛОЧНОГО КОМПОНЕНТА=DEVELOPMENT OF A FUNCTIONAL FOOD PRODUCT «FISH CULINARY PRODUCT «RIET BASED ON FISH RAW MATERIAL WITH THE ADDITION OF A DAIRY COMPONENT»: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Соловьева С.А.; Игонина И.Н.; Куприй А.С.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: функциональный продукт питания; риет из рыбы; пищевая ценность; здоровое питание; управление качеством продукции; functional food; fish riet; nutritional value; healthy nutrition; product quality management
UDC: 664.953:639.2/5
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-238
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211119-13-12-22-87763-64895

Allowed Actions: Read Download (1.4 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье установлена роль функциональных продуктов питания в здоровом питании населения, рассмотрены перспективы использования рыбного сырья при изготовлении функциональных продуктов питания, предложена разработка рецептуры риета из рыбы с добавлением молочной составляющей./In the article is established the role of functional foods in the healthy nutrition of the population, is discussed the prospects for the use of fish raw materials in the manufacture of functional foods, and the necessity of developing a recipe for a fish riet is substantiated.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 315
Last 30 days: 20
Detailed usage statistics