RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: РАЗРАБОТКА МЯСНЫХ КОНСЕРВОВ ДЛЯ ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ С ФУНКЦИОНАЛЬНЫМИ ИНГРЕДИЕНТАМИ=Development of canned meat for child nutrition with functional ingredients: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Одинцова А.А.; Дунченко Н. И.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: мясные консервы; детское питание; безопасность; функциональные ингредиенты; качество; canned meat; baby food; safety; functional ingredients; quality
UDC: 694.934
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-242
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211119-14-15-29-43818-56964

Allowed Actions: Read Download (1.2 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В работе представлены исследования по разработке линейки детского питания на мясной основе с применением функциональных ингредиентов. Приведены рецептурные композиции для разработки продуктов питания на мясной основе для детей раннего возраста. Отмечено, что продукты питания для детей должны содержать строгое количество компонентов, которые должны отвечать требованиям безопасности./The article describes the need to develop meat-based baby food with the use of functional ingredients. Prescription compositions for the development of meat-based food products for young children are presented. It is noted that food products for children must contain a strict amount of components that must meet safety requirements.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 304
Last 30 days: 23
Detailed usage statistics