Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: Read Download (1.4 Mb) Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В данной статье рассмотрены экополимеры растительного и животного происхождения, а также проведен детальный анализ побочного продукта (отхода) мукомольного производства – отрубей. Описаны актуальные технологии и формулы производства съедобной (биоразлагаемой) посуды и упаковки из этих экополимеров на основе патентных разработок последних лет. Выявлены ключевые преимущества использования данного вида посуды по сравнению с одноразовой пластиковой./This article examines eco-polymers of plant and animal origin, as well as a detailed analysis of the by-product (waste) of flour-grinding production - bran. The current technologies and formulas for the production of edible (biodegradable) tableware and packaging from these eco-polymers based on recent patent developments are described. The key advantages of using this type of tableware in comparison with disposable plastic are revealed.
Usage statistics
Access count: 368
Last 30 days: 22 Detailed usage statistics |