RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ИЗУЧЕНИЕ ТРЕБОВАНИЙ ПОТРЕБИТЕЛЕЙ К КАЧЕСТВУ ВАРЕНЫХ КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ=Study of consumer requirements for the quality of boiled sausage products: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Синегубов Ю.К.; Харитонова П.С.; Одинцова А.А.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: колбасные изделия; показатели качества; потребительский спрос; потребительские свойства; sausage products; quality indicators; consumer demand; consumer properties
UDC: 637.05
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-249
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211119-15-58-15-39015-49884

Allowed Actions: Read Download (1.3 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье представлены результаты изучения требований потребителей к качеству вареных колбасных изделий. Установлен целевой потребитель продукции, выявлены и ранжированы ключевые требования потребителей к показателям качества вареных колбасных изделий./The article represents the results of the study of consumer requirements for the quality of boiled sausage products. The target consumer of the products has been identified, the key consumer requirements for the quality indicators of boiled sausage products have been identified and ranked.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 272
Last 30 days: 9
Detailed usage statistics