RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: РАЗРАБОТКА ВНУТРЕННЕЙ ЦЕПОЧКИ ПРОСЛЕЖИВАЕМОСТИ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ ТВОРОЖНЫХ ПРОДУКТОВ ФУНКЦИОНАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯ=Development of an internal traceability chain in the production of functional cottage cheese products: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Федотовская М.П.; Дунченко Н. И.; Янковская В.С.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: система прослеживаемости; безопасность; функциональные ингредиенты; творожный продукт; traceability system; curd product; safety; functional ingredients
UDC: 658.562
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-255
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211119-17-04-04-62866-02029

Allowed Actions: Read Download (1.5 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены результаты разработки внутренней цепочки прослеживаемости при производстве творожных продуктов функционального назначения, позволяющие обеспечивать идентификацию продукцию и документирование мероприятий обеспечивающих качество и безопасность творожных продуктов. / The article represents the results of the development of an internal chain of traceability in the production of cottage cheese products for functional purposes, allowing for the identification of products and documentation of measures to ensure the quality and safety of cottage cheese products.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 872
Last 30 days: 102
Detailed usage statistics