RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ИЗУЧЕНИЕ ВЛИЯНИЯ ZYGOSACCHAROMYCES BAILII НА МИКРОБИОЛОГИЧЕСКУЮ ПОРЧУ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ=Study of the effect of zygosaccharomyces bailii on microbiological spoilage of food products: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Чевычелова М.В.; Храмова К.Н.; Дунченко Н.И.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2020
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: Микробиологическая порча; пищевые продукты; зигосахарамицет; консервант; Microbiological spoilage; food products; zygosaccharamycet; preservative
UDC: 664:579.672
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-265
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211120-9-53-42-83106-04495

Allowed Actions: Read Download (1.3 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены результаты исследований влияния условий размножения и свойств Zygosaccharomyces bailii на микробиологическую порчу пищевых продуктов. Особое внимание обращено на устойчивость данного микроорганизма к различным условиям и его стойкость к санитарным обработкам./The article presents the results of studies of the influence of breeding conditions and properties of Zygosaccharomyces bailii on microbiological spoilage of food products. Particular attention is paid to the resistance of this microorganism to various conditions and its resistance to sanitization.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 265
Last 30 days: 17
Detailed usage statistics