RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: АМИНОКИСЛОТНЫЙ СОСТАВ МЯСА КОЗЛИКОВ РАЗНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ, РАЗВОДИМЫХ В КАЛМЫКИИ = AMINO ACID COMPOSITION OF GOAT MEAT OF DIFFERENT ORIGIN BRED IN KALMYKIA // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2023. – № 2
Creators: КЕКЕЕВА Ц.С.; САЛАЕВ Б.К.; Гаряев Б.Е.; ГАРЯЕВА Х.Б.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2023
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: РАЗВЕДЕНИЕ — СЕЛЕКЦИЯ, ГЕНЕТИКА; длиннейшая мышца спины; аминокислотный состав белка; мякоть; общий белок; longissimus muscle backs; amino acid composition protein; pulp; total protein
UDC: 636.32/.38.084.522.2
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/2074-0840-2023-2-33-37
Rights: Свободный доступ из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EPERIODIKA-20230720-38331

Allowed Actions: Read Download (1.4 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены данные аминокислотного состава и аминокислотного скора мяса козликов, полученных от скрещивания аборигенных козоматок разводящихся в Калмыкии, с козлами-производителями бурской породы мясного типа. /The article presents data on the amino acid composition and amino acid score of goat meat obtained from crossing of aboriginal goats bred in Kalmykia with goats-producers of the Boer breed of meat type.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 200
Last 30 days: 25
Detailed usage statistics